MASTERS

Uit onderzoek blijkt dat men door regelmatig verantwoord bewegen, ouderdomsprocessen als botontkalking, gewrichtsklachten en verlies van spiermassa kan vertragen. Hierdoor voelt men zich fysiek sterker en fitter en worden mentale stress symptomen voorkomen of verminderd. Dit alles heeft een positief effect op de energiehuishouding en men krijgt meer zelfvertrouwen en kracht, dus een gezonder leven.

De dagelijkse activiteiten wilt u zo lang mogelijk zelf blijven doen. Hoe vitaler u bent, hoe gemakkelijker dat gaat. Wij helpen u daarbij. Dit maakt het sporten niet alleen plezieriger, maar ook een sociale activiteit. 

Regelmatig sporten houdt u niet enkel vitaal, maar helpt u tevens uw energie op peil te houden. En met een hoger energieniveau houdt u meer tijd over voor overige activiteiten.

De Masters groepsles bestaat uit 30 minuten spierversterkende oefeningen in diverse vormen zoals bijvoorbeeld circuittraining (versterking van de dieperliggende spieren) in de sportzaal en 30 minuten training in de fitness (cardio en krachtoefeningen). Er wordt uiteraard met eventuele medische beperkingen rekening gehouden!